Anbefalinger

Den allerbedste rådgivning

I forbindelse med huskøb, har vi brugt Jens Stevns fra Arkitektfirmaet Stevns, som vores rådgiver. Jens har sammen med os set på 5 mulige ejendomme, hvor vi har fået den allerbedste rådgivning. Jens har i et tydeligt sprog forklaret os hvilke udfordringer de enkelte ejendomme har haft. Vi er, og har været meget taknemmelige for den rådgivning, som vi har fået fra Jens – den har været uvurderlig for os som førstegangskøbere af bolig. Vi har nu endelig fået købt vores drømmebolig. Det havde vi haft svært ved uden assistance fra Jens. Vi siger mange tak og giver vores varmeste anbefalinger til andre om, at benytte Arkitektfirmaet Stevns bl.a. ved huskøb.

Peter Umpierrez


Et positivt samarbejde og de varmeste anbefalinger

Vi har haft et tæt og meget personligt samarbejde med Jens i forbindelse med den udbygning af vores hus, som Jens har stået for. Vi oplevede et positivt samarbejde, hvor vi bliver lyttet til, og hvor Jens følger op på håndværkere og kommune. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Sanne Eyrich


Kompetent og professionel rådgivning.

Jens har styr på tingene, kender de bæredygtige løsninger og muligheder – og er værd at have med i byggeriet fra start til slut!

Camille Viktoria