Lokale rådgivere og entreprenør hjælper SuperBrugsen i St. Heddinge med udvidelse

Stevns Arkitekterne ApS har sammen med uddeler Steen Bjerre Hansen påbegyndt udvidelsen af SuperBrugsen i St. Heddinge i september 2021. SuperBrugsen skal have nyt lager, og slagterafdelingen skal flyttes. Det betyder, at der laves en tilbygning på 275 m2 i den nordlige ende af butikken. Stevns Arkitekterne ApS har tegnet og projekteret tilbygningen, og vi følger

Nye ejerboliger & studieboliger finansierer rekreativt gårdanlæg og energiforbedringer i andelsforening i København

Stevns Arkitekterne har netop sendt et projekt til forhåndsgodkendelse hos Københavns Kommune for en andelsforening. Foreningen ønsker både et nyt, rekreativt gårdanlæg og et bedre energiregnskab. Og finansieringen sker ved, at foreningen udvider med 26 boliger – 6 ejerboliger og 20 studieboliger som lejemål. Disse boliger bygges i højden – dvs. ovenpå de eksisterende lejligheder

Nyt klubhus i Allerød Tennisklub efter brand

Allerød Tennisklub havde behov for et klubhus, efter der havde været brand i det oprindelige. Det nye klubhus er tegnet af Stevns Arkitekterne og indeholder Omklædningsfaciliteter Toiletter og bad Omklædning og toilet-/bad faciliteter for handicappede Café Teknikrum En let konstruktion med solopvarmning af brusevand Klubhuset er opført som let konstruktion med listedækkede tagpap på taget

Ny tilbygning til børnehaven Lillebo

Børnehaven Lillebo i Haslev har fået vokseværk. I 2008 tegnede Stevns Arkitekterne tilbygningen til børnehaven Lillebo til 2 nye børnehavegrupper. I 2017 blev det tid til mere plads til vuggestuen. Vi ændrede noget af det overdækkede areal til en ny liggehal, som blev opført vinteren 2017. Liggehallen er opført med lamelbeklædning for at give luft

Tilbygning med kreativ løsning skaber plads

Familie i dobbelthus fik alternativ løsning på manglende plads Står I over for en familieforøgelse, kan pladsen knibe i jeres nuværende hus. Det var tilfældet for en familie nord for Køge, der bor i den ene del af et idyllisk dobbelthus med stråtag. Efter en snak om behov og ønsker, tegnede vi en tilbygning på