Velkommen til Stevns Huset ® – tillid, der gælder begge veje!!

Et kvalitets- og miljøbevidst valg til købere, der ønsker selv at vælge, hvordan netop deres drøm går i opfyldelse.

Boliger opført med en ganske særlig konstruktion, der tilbyder en særdeles fleksibel inddeling. Det vil sige at du som køber stort set frit kan vælge hvordan din indretning i huset angående f.eks. skillevægge skal sættes.

Alt dette hjælper arkitekten dig med, så både du som køber og konstruktionen i sig selv, får mest ud af det. Ydermere kan arkitekt Jens Stevns selvfølgelig tilbyde at fult ud tegne hele dit hus, hvis du kun har få ønsker. Eller han kan hjælpe dig med at få ideer til forskellige løsninger.

Fordele ved at vælge Stevns Huset ®

• Dig i fokus
• Tæt dialog
• Indbyrdes aftaler

Fokus på dig

Arkitektfirmaet Stevns lægger stor vægt på at dette er dit projekt og det er dit hus, der står færdigt og klar til sidst. Det er hele tiden dig, der er i fokus og det er dine ønsker, der skal imødekommes. Derfor tænk over hvordan din drømmebolig ser ud, hvilke detaljer, der opfylder dine ønsker og hvilke funktioner, der er mest nyttige for dig.

Tæt dialog

Når du, som kunde indgår en aftale om opførelse af et typehus foregår det med en tæt dialog med arkitekten, hvor du frit vælger inddeling af rum, indretning generelt og hvor langt dit budget strækker sig. Arkitekt Jens Stevns vil derefter bidrage med hvilke muligheder, der er for huset, således at alt er konstrueret helt optimalt.

Indbyrdes aftaler

Alle aftaler vil, hvis du ønsker det, skulle forhåndsgodkendes af dig før evt. udførelse. Ark Stevns laver ikke større ændringer uden, der foreligger en skriftlig aftale indgået mellem dig og arkitekten. Og der vil i så fald ikke være større ekstra omkostninger, som du ikke har godkendt. Men selvfølgelig kan du også vælge at stole fuldt ud på arkitektens gode evner, og ikke løfte en finger før du står foran dit nye hus.

Stevnshuset bruger miljørigtige materialer, der i det færdigt byggede hus vil giver købere besparelser på eksempelvis genanvendelse af regnvand. Genbrug af alle former giver store ressourcebesparelser, som værner om miljøet, hvor vi som husejere eller ville øge forbruget af vores planets materialer.

Stevns Huset er blandt andet bygget med Isodan isoleringsmaterialer, der har mange konstruktions fordele og udnytter genbrug af almindelige brugsmaterialer fra en dansk hverdag. Det lyder måske skørt, men der er utroligt mange hverdags materialer, som kan genanvendes igen og igen, selv i opbyggelse af huse. Genbrug kan være nøglen til at bekæmpe ressourcespild.

Dig, som køber af Stevns Huset ®, kan forvente energibesparelser gennem ventilation med genanvendelse af varme. Det vil sige ren luft med lav fugtighed hele dagen og med økonomiske varmebesparelser med god samvittighed.